↑ Volver a Inmunidad

KONBERSA BIRUS (català)

XAT MULTILINGÜE. L’epidèmia Covid-19 està canviant la vida quotidiana a tot el món. Descobreix què està passant. Aprèn i construeix llaços interculturals. Conversa amb gent d’altres països i esbrina què passa a la seva ciutat o poble. Hi ha molta gent afectada? Com se’ls atén? Què diu la gent? Quines mesures s’han imposat? Com estudia o treballa ara? Com sobreviu? Com estan els seus veïns, amics i familiars? Què els preocupa?

Noies i nois entrevisten persones al voltant del món sobre la seva vivència de Covid19 a través de l’aplicació que acordin, en una llengua comuna a ambdues. Les persones a ser entrevistades tenen experiència multicultural, habilitats socials i vincle amb la docència i/o la recerca.

Pot organitzar-se entre dos grups o classes: es posen en contacte i acorden intercanvi d’experiències sobre Covid19. O bé preparar una entrevista online d’un grup cap a una persona.

Compromís de difondre els resultats, de compartir-los amb les persones entrevistades, i d’aportar els recursos generats a altres comunitats o centres educatius.

+ GUIÓ D’ENTREVISTA KONBERSA BIRUS

+ CASTELLANO – FRANÇAISENGLISHEUSKARA – CATALÀ – ÁRABE – بالعربية – GALEGO

+ Contacte: beatrizlalombriz@gmail.com